Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Artfools

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Like Us On Facebook

Kατηγορίες

Φαντασμαγορική τελετή λήξης για το 9ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας.

Αυλαία για το 9ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας.

Σε ένα κατάμεστο Χατζηγιάννειο απονεμήθηκαν τα βραβεία στους νικητές με παρουσία όλων των σκηνοθετών που έλαβαν μέρος και των δύο μεγάλων της τέχνης Κώστα Τσιάνου και Κώστα Καζάκου. Η οργανωτική επιτροπή βράβευσε τους δύο μέσα σε κλίμα συγκίνησης. Ιδιαίτερη στιγμή όταν η Παρασκευή Μπασιούκα παρουσίασε τέσσερις κοπέλες που υποδύθηκαν με την κατάλληλη μουσική τις τέσσερις μεγάλες σταρ του ελληνικού Κινηματογράφου,οι οποίες καταχειροκροτήθηκαν.

Την τελετή λήξης παρακολούθησαν ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός,ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Πάνος Σάπκας οι οποίοι απένειμαν αναμνηστικά στα δύο τιμώμενα πρόσωπα, η κ. Αράπκουλε,η Ρένα Καραλαριώτου,ο Δημήτρης Δεληγιάννης, η ΄Αννυ Ψάρα η κ. Καραλαριώτου και πάρα πολλοί άλλοι επίσημοι. Ο παρουσιαστής κ. ΄Ακυς Μητσιούλης απολαυστικός όπως πάντα δημιούργησε μια γιορταστική ατμόσφαιρα με την Ολυμπία Καλαμπαλίκη, σατιρίζοντας το κλίμα των Οσκαρ. Σε κάποια στιγμή μάλιστα ο κ. Μητσιούλης με tweet του στον πρωθυπουργό τον ρωτούσε επί σκηνής αν δικαιούται σύνταξης μετά τα 10 χρόνια που παρουσιάζει το φεστιβάλ.

Ιδιαίτερη νότα έδωσαν στην τελετή οι 30 εθελοντές του φεστιβάλ με τα χαρακτηριστικά πλέον μπλουζάκια του Φεστιβάλ.

Η πρόεδρος κ. ΄Αντα Σαρτζή κλείνοντας αφού ευχαρίστησε όλους για τη στήριξη του Φεστιβάλ, είπε ότι από την επόμενη η οργανωτική επιτροπή θα δουλέψει για τη 10η Διοργάνωση η οποία θα έχει επετειακό χαρακτήρα.

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΧΟΡΗΓΟΣ

Διεθνές/tv spot

Fashion/tv spot